Κώστας Μπακογιάννης: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο

Σε μια συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο προχώρησε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Αφορμή για την ανάρτησή του αυτή, στάθηκε η σημερινή ημέρα που έχει καθιερωθεί ως “Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου”.

«Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου. Σε όποιον συμβεί, είτε στον ίδιο, είτε στην οικογένειά του, τον κουβαλά κάθε μέρα. Είτε το λέει, είτε όχι. Είτε το παραδέχεται, είτε όχι. Είτε το κουβεντιάζει, είτε όχι. Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Φύσει αισιόδοξη, γοητευτική, επιβλητική.

Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά «μια χαρά είμαι παιδιά», ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό. Μαμά, το ξέρουμε. Και σήμερα – μέρα που ‘ναι- θέλουμε να πούμε σε ‘σένα και σε όλους, ότι δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Αλεξία – Κώστας» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όσους αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο.

Read More

And More