Κώστας Μπακογιάννης: Παρών στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει από την εισβολή των Ρώσων. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος, σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούνται πορείες και συγκεντρώσεις αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό με μοναδικό αίτημα να μπει ένα τέλος σε αυτή την τόσο τραγική κατάσταση που έχει κοστίσει τη ζωή αθώων ανθρώπων.

Τέτοιου είδους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης πραγματοποιούνται καθημερινά και στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή των Ελλήνων αλλά και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.

Έτσι και χθες, Τρίτη 1/3, χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στο Σύνταγμα προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Ουκρανικό λαό ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος και να περάσει ένα μήνυμα ειρήνης. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, εκτός από τον Κώστα Μπακογιάννη το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης έδωσαν και εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Φωτογραφιες: Ndp

Read More

And More