Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Ο γιος τους είναι η προτεραιότητά τους – Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών της εγχώριας showbiz που προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι δύο σοβαροί επαγγελματίες και παρά το απαιτητικό πρόγραμμά τους πάντα βρίσκουν χρόνο για την οικογένειά τους.

Ενόψει των εορτασμών του Πάσχα, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έκαναν μια ανάπαυλα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, προκειμένου να περάσουν αυτές τις άγιες ημέρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, το ζευγάρι επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Νέο Κόσμο για να παρακολουθήσει την ακολουθία και περιφορά του Επιτάφιου. Από την παρέα τους δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο γιος τους, Δήμος. Παράλληλα, μαζί τους ήταν και ο μεγαλύτερος γιος του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλος. (Δες εδώ φωτογραφίες)

Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή ο μικρός Δήμος, η καθημερινότητα του ζευγαριού ομόρφυνε, καθώς, πλέον, εκείνος αποτελεί την προτεραιότητά του. Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πολύ δραστήριοι και ενεργοί γονείς. Αρκετές είναι οι φορές, μάλιστα, που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε βόλτες τους στο Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο, την Ακρόπολη ή τη γραφική Πλάκα. 

 

Οι δυο τους αφιερώνουν πάντα τον ελεύθερο χρόνο στα παιδιά τους, αφού μαζί τους γίνονται και εκείνοι ξανά παιδιά!

Read More

And More