Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά τους – Φωτογραφίες

Μπορεί οι περισσότεροι να στόλισαν φέτος τα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα από τις αρχές ή τα μέσα του Νοέμβρη, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που προτίμησαν να μπουν σε εορταστικό κλίμα τον Δεκέμβρη. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ σήμερα, Σάββατο 2/12 που είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο έβγαλε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και ξεκίνησε να στολίζει στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και τα παιδιά τους.

Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η Σία Κοσιώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και χαρούμενη η Σία Κοσιώνη πόζαρε με χαμόγελο στον φακό και συνόδευσε τη φωτογραφία της γράφοντας: «Τα καταφέραμε και φέτος! Και του χρόνου».

Αργότερα ακολούθησε και η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος απαθανάτισε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του, όπου πόζαραν και αυτά μπροστά από το δέντρο τους.

Read More

And More