Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρό Δήμο! [pics]

Τι κι αν το καθημερινό τους πρόγραμμα είναι φορτωμένο με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με τον μικρό τους μπόμπιρα, τον Δήμο. Το αγόρι τους που έκλεισε τα 2 του χρόνια τον περασμένο Ιούλιο είναι η βασική προτεραιότητα του ζευγαριού και ο λόγος που κάθε μέρα νιώθουν ευλογημένοι –όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν και η διάσημη μανούλα.

Η αλήθεια είναι πως τα καθήκοντα του Κώστα Μπακογιάννη ως Δημάρχου πλέον των Αθηναίων είναι πολλά, ενώ και η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ έχει ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα τις καθημερινές. Ωστόσο, και οι δυο προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και να απολαμβάνουν αγαπημένες δραστηριότητες. Μια από αυτές είναι και οι βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας.

Μιας και το ζευγάρι μένει τα τελευταία χρόνια στην καρδιά της πρωτεύουσας, οι βόλτες στο Κολωνάκι και οι περίπατοι και τα παιχνίδια με τον γιο τους στον Εθνικό Κήπο, ανήκουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Χαλαροί και χαμογελαστοί, οι δυο τους έκαναν πριν λίγες μέρες τις βόλτες με το αγόρι τους και ο φωτογραφικός φακός του ΤLIFE τους απαθανάτισε σε τρυφερά οικογενειακά ενσταντανέ.

Με casual chic λουκ η διάσημη μανούλα, κρατούσε το αγόρι της από το χέρι, ενώ είχε και στο πλευρό της τον σύζυγο της Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος φυσικά την βοήθησε να μεταφέρει και τα πράγματα του μικρού στη βόλτα. Οι τρεις τους πάντως φάνηκε να περνούν τέλεια και να χαλαρώνουν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More