Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα με τον 5χρονο γιο του στο Ζάππειο – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Σε ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο του, Δήμο Μπακογιάννη έκαναν βόλτα στο Ζάππειο, κοντά στο σπίτι τους.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, στο καθιερωμένο «ραντεβού» του με το Φεστιβάλ βιβλίου στην «καρδιά» της Αθήνας, πήρε τον μικρό Δήμο -καρπό του έρωτά του με τη Σία Κοσιώνη- και επισκέφθηκαν διάφορους πάγκους με βιβλία ενώ συνομίλησε με τους πωλητές.

Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, σε κάποιες από τις οποίες απεικονίζεται να κρατά στους ώμους του τον 5χρονο Δήμο. «Αγαπημένη συνήθεια, κάθε χρόνο, η βόλτα στο φεστιβάλ βιβλίου. Φέτος ο θεσμός συμπληρώνει 50 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την εμπειρία του διαβάσματος ενός βιβλίου. Στο Ζάππειο, μέχρι 18 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να το επισκεφθείτε» έγραψε στη λεζάντα της κοινοποίησής του.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες:

«Όσο χρόνο και να βρίσκεις ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος είναι αρκετός. Είναι η σκληρή αλήθεια. Εγώ έχω και πολλές ηλικίες. Από 15 που είναι ο μεγαλύτερος μέχρι 5. Κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό.

Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρω πού είναι τα παιδιά μου ανά πάσα στιγμή, να ξέρω τι κάνουν, να αισθάνονται όχι μόνο την άδολη αγάπη του γονιού αλλά και την τυφλή εμπιστοσύνη που τους έχω, κι είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι ποιοτικός ο χρόνος που μοιραζόμαστε. Δεν θα απαντήσω τίποτα δημοσίως για τον 15χρονο γιο μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Read More

And More