Κώστας Νικούλι: Αγκαλιές και φιλιά σε σπάνια βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του – Φωτογραφίες

Ο Κώστας Νικούλι είναι ένας από τους ηθοποιούς που γνωρίσαμε καλύτερα φέτος μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά Σασμός.

Ο τηλεοπτικός Πετρής που προκάλεσε χαμό με τον θάνατό του στη σειρά, έχει αποχωρήσει πλέον από τον Σασμό, ωστόσο, συνεχίζει να δέχεται την αμέριστη αγάπη του κόσμου. 

Ο νεαρός ηθοποιός διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή τους τόσο σε επαγγελματικό επίπεδό όσο και σε προσωπικό. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μία σπάνια βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου.

Οι δυο τους βγήκαν να διασκεδάσουν σε γνωστό μπαρ της Αθήνας και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσά τους.

Ο Κώστας Νικούλι φαίνεται πως έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της Κατερίνας Μαούτσου, αφού έχει μιλήσει και αρκετές φορές δημόσια για εκείνη.

«Με την κοπέλα μου συγκατοικούμε εδώ και έξι μήνες περίπου. Η συγκατοίκηση θέλει πολλά, να είσαι παραχωρητικός, να ακούς πάνω από όλα τις ανάγκες του άλλου και νομίζω πως είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ, γιατί συνεχώς προκύπτουν καινούργια θέματα, που πρέπει να τα διαχειριστείς και να τα συζητήσεις. Η κοπέλα μου δεν άλλαξε από την αναγνωρισιμότητά μου στον Σασμό. Είναι μαζί μου, είναι κουλ και το απολαμβάνει. Μου δίνει δύναμη και με κάνει να προσέχω πράγματα που μπορεί εγώ επειδή είμαι μέσα να μην τα παρατηρώ», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Νικούλι στο Happy Day.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More