Κώστας Νικούλι – Η παραλία: Ποιος είναι ο «Πιτ Φέργκιουσον» που έκλεψε τις εντυπώσεις στα πρώτα επεισόδια

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία» ξεκίνησε να προβάλλεται και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα δύο επεισόδια!Αγαπημένοι ηθοποιοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στους νέους τους ρόλους.

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος μετά τον ρόλο του Πέτρη στον «Σασμό», πλέον πρωταγωνιστεί στην «Παραλία» στον ρόλο του Πιτ Φέργκιουσον, του αρχηγού του κοινοβίου των χίπηδων που έχει έφεση στη ζωγραφική, αίσθηση του χιούμορ και είναι αθεράπευτα ρομαντικός, αλλά ταυτόχρονα και απρόβλεπτος.

Από την πρώτη του κιόλας σκηνή, ο νεαρός ηθοποιός απέσπασε θετικά σχόλια από τους χρήστες του twitter, με τους περισσότερους να ανυπομονούν να δουν την εξέλιξη του ρόλου του!

Κώστας Νικούλι – Όσα δεν γνώριζες για τον ηθοποιό

Η μεγάλη επιτυχία μπορεί να ήρθε μέσα από την σειρά Σασμός, ωστόσο ο ρόλος – σταθμός στην πορεία του ήταν το 2014 στην κινηματογραφική ταινία Xenia.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 1994, ο Κώστας Νικούλι με καταγωγή από την Αλβανία γνώριζε από νωρίς το τι ακριβώς ήθελε να κάνει, αφού η υποκριτική βρισκόταν στα σχέδιά του, από τα παιδικά του χρόνια.

Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Δήλος». Έχει κατακτήσει το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την “Ξενία” από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια.

«Στο σχολείο με είχαν αποκαλέσει κ@λοαλβανό, αλλά τότε δεν καταλάβαινα πολύ καλά την προσβολή γιατί ήμουνα μικρός. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε καλοκαίρι πήγαινα τρεις μήνες στους Αγίους Σαράντα με τη γιαγιά και τον παππού. Δεν είχα αντιληφθεί, όμως, ότι περνάω κάποια σύνορα, ότι ο εδώ κόσμος και ο εκεί κόσμος ήταν διαφορετικοί. Μεγαλώνοντας έκανα σωστές επιλογές, έχοντας δίπλα μου ανθρώπους που με αποδέχονταν και δεν με αντιμετώπισαν ποτέ ως ξένο», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην “Καθημερινή” ο ηθοποιός.

Κώστας Νικούλι – Προσωπική ζωή

Την πιο όμορφη φάση της ζωής του διανύει και στην προσωπική του ζωή ο ηθοποιός, καθώς εδώ και δύο χρόνια περίπου είναι σε σχέση με την Κατερίνα Μαούτσου, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός, ενώ θα την δούμε συχνά σε φωτογραφίες στα social media δίπλα στον Κώστα Νικούλι.

Το ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο ζει κάτω από την ίδια στέγη με το ενδεχόμενο του γάμου να υπάρχει έντονα στο μυαλό τους. Οι δυο τους μάλιστα, το τελευταίο διάστημα δεν διστάζουν να πραγματοποιούν μαζί βραδινές εξόδους, ενώ ο Κώστας Νικούλι έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγαπημένη τους σε συνεντεύξεις του.

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω» είχε δηλώσει ο Κώστας Νικούλι για τη σχέση τους.

Το βράδυ της Κυριακής 3/9 ο Κώστας Νικούλι και η αγαπημένη του Κατερίνα βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία», όπου και πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό.

«Είμαστε 3,5 χρόνια με την Κατερίνα Μαούτσου, κλείνουμε τέσσερα χρόνια σε λίγο. Είναι από την πρώτη καραντίνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν απορρίπτω τον γάμο και λέω τι είναι αυτά και δεν θέλω, αλλά αν αυτό είναι κάπως, αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση ναι γιατί να μη γίνει; Δεν θα αλλάξει και κάτι, νιώθω πως ο γάμος δεν είναι κάτι για εμένα αλλά για όλους τους υπόλοιπους. Για αυτούς που θα έρθουν, θα χαρούν. Το εκτιμώ και θα πάρω και την αγάπη τους και τη χαρά τους αλλά εντάξει. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο» δήλωσε σε χθεσινή του εμφάνιση στο Στούντιο 4 για το ενδεχόμενο ενός γάμου με την αγαπημένη του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Νικούλι θα συζητιέται για πολλά πολλά χρόνια!

Read More

And More