Κώστας Νικούλι: Ζευγάρι με την Κατερίνα Μαούτσου, την «Νατάσσα» από το «Μαύρο Ρόδο» – Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

Ο Κώστας Νικούλι αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς και έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του «Πέτρου» στη δημοφιλή σειρά «Σασμός».

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο νεαρός ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με συνάδελφό του. Μάλιστα η σύντροφος του Κώστα Νικούλη φέτος συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega.

Ο λόγος για την Κατερίνα Μαούτσου, η οποία ενσαρκώνει την τραγουδίστρια «Νατάσσα» που τραγουδά στο νυχτερινό κέντρο του «Θέμη Καστρινού».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Nikouli (@kostasnikouli)

 

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι για την Κατερίνα Μαούτσου.

Η Κατερίνα Μαούτσου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι 35 ετών. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2010.
Είναι επίσης απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Aθηνών. Έχει παίξει στο θέατρο του Ν. Κόσμου στις παραστάσεις “Εκκλησιάζουσες”, “Ταξιδεύοντας με το μπαμπά μου” σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, και “Το αίνιγμα του Τρουλ” σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη.

Read More

And More