Κώστας Σλούκας: Μεγάλη του αγάπη η οικογένειά του! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τη σύζυγο και την κόρη του

Το όνομα του Κώστα Σλούκα είναι από το βράδυ της Τετάρτης 3/5 πρώτο θέμα συζήτησης στα αθλητικά Μέσα και ανάμεσα στους φιλάθλους του μπασκετικού κόσμου.

Ο 33χρονος μπασκετμπολίστας είναι εκείνος που χάρη στο ασύλληπτο buzzer beater τρίποντό του, κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό έναντι της Φενερμπαχτσέ μέσα στην “Πόλη” με σκορ 72-71. Ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού κατάφερε να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του και να αποθεωθεί από τους φιλάθλους όχι μόνο τον ερυθρόλευκων. 

Ποιος είναι ο Κώστας Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1990 στη Θέρμη. Ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο και μετά με τη νεανική ομάδα του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2008 μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Το 2010 δόθηκε δανεικός στον Άρη για έναν χρόνο. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό και το 2015 πήρε μεταγραφή για τη Φενέρμπαχτσε και το 2020 επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, από το 2007 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται και με την Εθνική ομάδα μπάσκετ.

 

  • Προσωπική ζωή

Στην προσωπική του ζωή ο Κώστας Σλούκας εδώ και αρκετά χρόνια συμπορεύεται με την Μαρία Δαρσινού. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού και η γοητευτική σύντροφός του επισφράγισαν την αγάπη τους, με έναν πολιτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στο   Δημαρχείο της Γλυφάδας έχοντας στο πλευρό του μόνο λίγους καλούς φίλους και συγγενείς.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ο Κώστας Σλούκας και η αγαπημένη του Μαρία υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα  κοριτσάκι το οποίο αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δυο. «Περισσότερα από όσα ονειρευόμουν…» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κώστας Σλούκας στην πρώτη ανάρτηση που έκανε με τη νεογέννητη κόρη του.

Η βάφτιση της κόρης τους, έγινε στις 22/9/22. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών στη Γλυφάδα και η βαπτίστηκε με το όνομα Βαλέρια. Στη βάφτιση της μικρής Βαλέριας είχαν δώσει το παρών και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ενώ από την ομάδα μπάσκετ το παρών έδωσαν οι ΜακΚίσικ, Λούντζης, Βεζένκοβ, Λαρεντζάκης, Γουόκαπ, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

Λίγους μήνες μετά, στις 14/1/23 στον  Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

 

Read More

And More