Κώστας Σπυροπούλος – Χριστίνα Πολίτη: Μαζί στην Κέρκυρα! [pics,vid]

Διακοπές και δουλειά συνδυάζει φέτος το καλοκαίρι ο Κώστας Σπυρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός που βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση Toc Toc δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί και φέτος την αγαπημένη του Κέρκυρα, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την σύντροφό του, Χριστίνα Πολίτη.

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά της Κέρκυρας, τις Δουκάδες , απόλαυσε τοπικές λιχουδιές και φυσικά δεν σταμάτησε τις βόλτες στο νησί. Αφορμή για το ταξίδι στάθηκε η προγραμματισμένη παράσταση του Κώστα Σπυρόπουλου στο “Mon Repos” η οποία ήταν φυσικά sold out. Η Χριστίνα Πολίτη, άλλωστε, ακολουθεί πάντα τον καλό της στις παραστάσεις του εκτός Αθήνας και αποτελεί έναν από τους πιο μεγάλους θαυμαστές του.  Η ίδια μάλιστα, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με όλους τους συντελεστές της παράστασης, με τους οποίους είναι μια μεγάλη παρέα.

Και όπως καταλαβαίνεις, με την άφιξη του ζευγαριού στο νησί, το Instagram της Χριστίνας πήρε «φωτιά», καθώς η αγαπημένη κοσμικογράφος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα καλύτερα στιγμιότυπα των διακοπών της!

Όλη η ομάδα μαζί

Δες φωτογραφίες:

Θερμή υποδοχή κατά την άφιξη του ζευγαριού στο χωριό!

Read More

And More