Κώστας Σπυρόπουλος - Χριστίνα Πολίτη: Βίντεο από την έξοδό τους στον Ρουβά!

Κώστας Σπυρόπουλος – Χριστίνα Πολίτη: Βίντεο από την έξοδό τους στον Ρουβά! | tlife.gr

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη είναι μαζί και είναι επίσημο. Ο ηθοποιός και η γνωστή κοσμικογράφος είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz, ενώ όσοι τους γνωρίζουν από κοντά μιλούν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει μάλιστα αχώριστοι και συνεχώς κάνουν κοινές εξορμήσεις. Από ταξίδια, με πιο πρόσφατο αυτό στο Λονδίνο, μέχρι βραδινές εξόδους στα hot στέκια της Αθήνας.

Το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους στο Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Η Χριστίνα διατηρεί χρόνια φιλία με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και δεν θα μπορούσε να μην τον απολαύσει σε μία #Stardome βραδιά.

Μαζί με τον σύντροφό της βρέθηκαν και στο καμαρίνι του Σάκη, ενώ την επόμενη μέρα το πρωί η κοσμικογράφος ήταν στο πόστο της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και δεν δίστασε να μιλήσει για την βραδιά στον Σάκη. Λίγες ώρες νωρίτερα άλλωστε είχε ανεβάσει και το παρακάτω βίντεο στο instagram.


Μαζί με την Χριστίνα και τον Κώστα ήταν και ο Γιώργος Παυριανός που εκτός από φίλος του ζευγαριού είναι και ο στιχουργός δυο μεγάλων επιτυχιών του Σάκη. Πρόκειται για το «Παρ’τα» και τοι «Σ’έχω ερωτευτεί».

READ more