Κώστας Τσουρός: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ασκήσει σωματική βία σε συνάδελφό του (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” και την Ελένη Βουλγαράκη μίλησε ο Κώστας Τσουρός ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη και τον ρόλο του αρχισυντάκτη που είχε αναλάβει τότε αποκαλύπτοντας πως ναι μεν η σχέση του με την παρουσιάστρια πέρασε κρίση, τώρα όμως μιλάνε και πάλι

“Ήταν η πρώτη μου φορά στην αρχισυνταξία και ελπίζω η τελευταία. Ανέλαβα τέλη Δεκέμβρη γιατί θέλανε να αλλάξουνε κάποια πράγματα, η εκπομπή τελικά δεν πήγε καλά, η εμπειρία για μένα δεν ήταν και τόσο ωραία… Με την Ελένη Τσολάκη είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να πούμε ότι “οκ θέλουμε το χρόνο μας” και μετά τα ξαναείπαμε” είπε. 

Στη συνέχεια μίλησε για τις παρατηρήσεις που του κάνει η μητέρα του κάποιες φορές και θυμήθηκε μάλιστα και ένα περιστατικό από την εποχή που ήταν ακόμα στο Πρωινό όταν είχε κάνει κάποια αυστηρά σχόλια για τη Μαρία Κορινθίου εξαιτίας των αισθησιακών φωτογραφήσεών της.

“Η μητέρα μου είχε πάει και είχε βρει τη Μαρία στα παρασκήνια του Dancing with the Stars όταν είμασταν μαζί και της ζήτησε συγγνώμη για κάτι που είχα πει εγώ. Δε μου το είπε η μητέρα μου, το έμαθα με τη Μαρία” ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Δε θα μπορούσε βέβαια να μην ερωτηθεί και για τη φετινή σύνθεση της εκπομπής του κάνοντας λόγω βέβαια και για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει την περασμένη σεζόν και τον φωτογράφιζαν χωρίς να αναφέρεται ωστόσο το όνομά του, να έχει ασκήσει σωματική βία σε συνάδελφό του.

“Περνάω πολύ ωραία με τη φετινή παρέα αλλά υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η Ευρυδίκη με τη Φωτεινή. Είχαν ακουστεί πολλά και για μένα προσωπικά που δεν ισχύουν. Δεν αναφέρθηκε το όνομά μου αλλά με φωτογράφιζαν, υπήρξε διαπληκτισμός αλλά όχι ξυλοδαρμός όπως με κατηγόρησαν” δήλωσε.

Read More

And More