Κώστας Τσουρός: Έχασε 15 κιλά! Τι λέει για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του [video]

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη αλλαγή της εξωτερικής του εμφάνισης.

«Μέσα στην περσινή χρονιά, που είχα αυξημένες αρμοδιότητες στη δουλειά, είχα πάρει πολλά κιλά. Είχα φτάσει 95 κιλά κάποια στιγμή, παρόλο που μπορεί να μη μου φαινόταν. Τα έχασα όμως, τώρα είμαι 80. Παλιά ήμουν υπέρβαρος, είχα φτάσει τα 103…», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Έχω κάνει ψυχανάλυση. Συνέχεια ψάχνω τον εαυτό μου. Δεν έχω σταματήσει ποτέ. Υπάρχουν χαλαρά διαστήματα και διαστήματα που η ένταση με κάνει να ασχοληθώ περισσότερο. Αλλά έχω μάθει τον τρόπο, βρίσκω πράγματα που με εκπλήσσουν ακόμα και τώρα».

Όσο για τα «ακατάλληλα» μηνύματα στα social media, δήλωσε: «Συμβαίνει σε όλους! Μηνύματα, φωτογραφίες, video. Απ’ όλα έχει ο μπαξές. Δεν αποκλείω να συμβεί κάτι από τα social media γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου κάτσει. Το να βγεις με έναν άνθρωπο επειδή μόνο και μόνο σου έστειλε ένα μήνυμα είναι παράλογο. Αλλά αν εξελιχθεί κάτι, γιατί όχι; Είμαι ανοιχτός σε όλα…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Το σίγουρο είναι πώς ο Κώστας Τσουρός είναι στα καλύτερά του και πιο γοητευτικός από ποτέ.

Read More

And More