Κώστας Τσουρός: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τη μεγάλη φοβία του!

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Grande και μίλησε για όλα στον Γιώργο Κολέτσο. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος μίλησε για την περίοδο που είχε πάρει κάποια παραπάνω κιλά, αναφέρθηκε στη φοβία του για τα σκυλιά και αποκάλυψε πώς αυτό το διάστημα είναι single!

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Αν γκουγκλάρεις το όνομα σου εμφανίζει στις αναζατήσεις «Κώστας Τσουρός σχέση», «Κώστας Τσουρός ύψος».Έχεις τελικά σχέση;

Τώρα; Όχι.

Τι ύψος έχεις και γιατί το ψάχνουν;

Ψάχνουν το ύψος μου;’Ελα τώρα… κοίτα να δεις. Δεν είναι κάτι κρυφό, 1.84 είμαι άμα ενδιαφέρει τόσο πολύ!

Τι νομίζει ότι γοητεύει τις γυναίκες σε εσένα. Γιατί προφανώς γυναίκες το ψάχνουν που σε βρίσκουν ελκυστικό.

Δεν ξέρω πραγματικά. Ο κάθε άνθρωπος βγάζει κάτι διαφορετικό, εγώ νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κάτι. Είναι και λίγο αμήχανο αυτό, το τι νομί­ζουν οι άλλοι για μένα. Σίγουρα, ξέρω ότι έχω μια εμφάνιση που είναι προς το καλό, από εκεί και πέρα ο χαρακτήρας μου είναι αυτός που κερδίζει.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα σου κερδί­ζουν;

Καταρχήν, ότι μου αρέσει να χαμογελάω και αυτό νομίζω ότι το μεταδίδω στους άλλους και νομίζω ότι είμαι πολύ καλός συνομιλητής και πολύ καλός στο να ακούω και να συμβουλεύω. Οπότε αυτό είναι και λίγο θελκτικό.

Είχες πάρει πολλά κιλά κάποια στιγμή; Πώς τα έχασες;

Κάποια στιγμή είχα φτάσει 103 κιλά είχα κάνει δια­τροφή και τα έχασα. Στο παρελθόν έτρωγα συνέ­χεια, βασικά έτρωγα πολλά γλυκά, δεν μπορούσα να αντισταθώ. Μπορεί να έτρωγα ένα ταψί γαλακτομπούρεκο μόνος μου. Παγωτό εγώ δεν έχω πά­ρει ποτέ ξυλάκι ή χωνάκι παίρνω πάντα οικογενει­ακό και το τρώω όλο μόνος μου.

Πέρασε ένα σκυλάκι δίπλα μας και το κοίταξες περίεργα. Τη φοβία με τα σκυλιά δεν την έχεις ξεπεράσει;

Ναι, ήρθε από πίσω και δεν το είχα δει! Προσπαθώ να την ξεπεράσω, δεν την έχω ξεπεράσει πλήρως, αλλά προσπαθώ. Έχω τη φοβία επειδή όταν ήμουν μικρός με είχε κατασπαράξει ένα ντόπερμαν και μου έχει μείνει αλ­λά νομίζω ότι πια είμαι πολύ καλύτερα. Με έχει βοηθήσει πολύ και ο Μίκυ της Ναταλίας που τον έχου­με στο πλατό!

Read More

And More