Κώστας Τσουρός: «Η Φαίη Σκορδά φαινόταν ότι δεν πέρναγε καλά πέρυσι αλλά με ξάφνιασε που την άφησαν να φύγει»

O Kώστας Τσουρός μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει τη δική του πορεία μακριά από τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο η συνεργασία που είχαν στο παρελθόν του δίνει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα περισσότερα από τον μέσο τηλεθεατή σε σχέση με την παρουσιάστρια. Σχολιάζοντας λοιπόν την τηλεοπτική της μεταγραφή στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Secret, δήλωσε πως η Φαίη Σκορδά φαινόταν ότι την περασμένη χρονιά δεν πέρναγε καλά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ωστόσο, επισήμανε πως ξαφνιάστηκε από την απόφαση του καναλιού να την αφήσει να φύγει.

«Η Φαίη φαινόταν πέρυσι πως δεν περνούσε και τόσο καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. Κι αν αυτό δεν φαινόταν στους τηλεθεατές, σε όσους τη γνωρίζουμε φαινόταν καλά. Έδειχνε λοιπόν ότι για τη νέα σεζόν θα αναζητούσε μια άλλη φόρμουλα.

Πιο πολύ με ξάφνιασε που ο ΑΝΤ1 άφησε την Φαίη να φύγει, παρά το ότι εκείνη επέλεξε να πάει στον ΣΚΑΙ για να κάνει την εκπομπή που ξέρει να κάνει τόσα χρόνια πολύ καλά. Για ένα όμως είμαι βέβαιος: Επειδή η Φαίη πάντα κάνει πολύ προσεκτικά βήματα, σίγουρα για να πάρει αυτήν την απόφαση, θα έχει διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Read More

And More