Κώστας Τσουρός κατά Θεοφανίας Παπαθωμά: «Υπάρχει και ένα τακτ γιατί είναι στο ίδιο κανάλι»

Στο στόχαστρο του Κώστα Τσουρού μπήκαν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος μετά τη χθεσινή επίθεση που έκαναν στον Γιώργο Λιάγκα. Το ζευγάρι τα έβαλε με τον παρουσιαστή μετά τη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου στο Πρωινό, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.

Δες εδώ τι έγραψαν Παπαθωμά – Πετράκος για Λιάγκα ΕΔΩ!

«Μέχρι πρότινος όλοι είχαν παράπονα με τις μονταρισμένες συνεντεύξεις. Έλεγαν όλοι ότι “εγώ δεν δίνω βίντεο συνέντευξη, θα πάω ζωντανά για να πω αυτά που θέλω”. Τώρα ξαφνικά ανακαλύπτουμε με τη Θεοφανία Παπαθωμά ότι είναι ανήθικο το παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και της σιωπής…», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

 Και πρόσθεσε: «Πας ζωντανά, λες την άποψή σου, έχεις απέναντι τον παρουσιαστή, ο οποίος προφανώς και δεν θα μείνει μουγκός, θα μιλήσει. Όπως οφείλει να μιλήσει και ο συνεντευξιαζόμενος, οφείλει να μιλήσει και ο παρουσιαστής και να κάνει τις παρεμβάσεις του και τις ερωτήσεις του. Αλλιώς λέγεται διάγγελμα, αλλιώς λέγεται αμπελοφιλοσοφία».

«Τώρα, η Θεοφανία Παπαθωμά πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα επειδή τον ρώτησε αν είναι ένας αυτόκλητος Δον Κιχώτης, δεν μπορώ να καταλάβω. Και εν πάση περιπτώσει, δεν γίνεται να πηγαίνεις σε μια εκπομπή και αν δεν είσαι ικανοποιημένος να βγαίνεις μετά και να κράζεις αυτόν που σου έκανε τη συνέντευξη. Ας μην πήγαινες. Εντάξει να στηρίξεις τον σύζυγό σου, αλλά υπάρχει και ένα τακτ είσαι και στο ίδιο κανάλι. Φαίνεται πως δεν την απασχολεί αυτό» κατέληξε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More