Κώστας Τσουρός: «Παρουσιάστριες δεν ήξεραν αν θα συνεχίσουν και σε διπλανά πλατό έκαναν δοκιμαστικά αυτοί που θα τους έπαιρναν τη θέση»

Με αφορμή τη κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου για το αν γνώριζε τελικά ή όχι ότι ο πρώτος δε θα συνεχίσει στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, ο Κώστας Τσουρός θέλησε να κάνει τη δική του αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα“, είπε πως δε θα του φαινόταν περίεργο αν η Σίσσυ Χρηστίδου δε γνώριζε για το μέλλον του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή, καθώς έχει τύχει σε παρουσιάστριες να μην ξέρουν τι θα κάνουν οι ίδιες και στο δίπλα πλατό να κάνει δοκιμαστικό ο αντικαταστάτης τους.

«Αυτά συμβαίνουν στις δουλειές μας, δυστυχώς. Μπορεί να μας βλέπετε εδώ και να λέτε τι ωραία που περνάμε, αλλά από πίσω… Έχουμε δει και περιπτώσεις παρουσιαστριών, να είναι στον αέρα, πολλές φορές μάλιστα, και την ίδια ώρα, σε διπλανό στούντιο έκαναν δοκιμαστικό οι άνθρωποι που θα έπαιρναν τη θέση της, χωρίς η ίδια να ξέρει το παραμικρό.

Γίνονται αυτά στη δουλειά μας. Κακώς, αλλά γίνονται. Υπάρχουν και αρχισυντάκτριες που δεν ήξεραν τι θα κάνουν την άλλη χρονιά και δίπλα τους, άλλη αρχισυντάκτρια έστηνε την εκπομπή. Υπάρχουν όλα» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Read More

And More