Χριστουγεννιάτικο ταξίδι: Τα ωραιότερα looks που επέλεξαν οι stars στις εξορμήσεις τους. Πάρε ιδέες

Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που ετοιμάζουν τη βαλίτσα τους για κάποιο ταξίδι αναψυχής μέσα στις γιορτές, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Ξέρω πολύ καλά ότι έχεις ήδη βρει το βραδινό σου σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις, έχεις σετάρει τα casual looks που θα φορέσεις στις βόλτες και στον καφέ και σου λείπει ένα τελευταίο. Το σύνολο που θα διαλέξεις για την ώρα του ταξιδιού! Ξέρεις, αυτό που θα σε κάνει να είσαι και στιλάτη και άνετη και ξεχωριστή και πολλά και ακόμα…

Όπου κι αν πηγαίνεις, οι stars σε ακολουθούν. Εντάξει, μεταφορικά τουλάχιστον! Επέλεξα για σένα, που λες, δέκα εμφανίσεις από αγαπημένες celebrities, που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο. Και όλα αυτά για να πάρουμε στιλιστικές travel ιδέες, να επιλέξουμε το look που μας ταιριάζει περισσότερο και να ξέρουμε πάνω-κάτω πως να κυμανθούμε.

Πάντως να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να πάρεις το αεροπλάνο για να ντυθείς αναλόγως! Μπορείς άνετα να επιλέξεις τα παρακάτω σύνολα με όποιο μέσο κι αν ταξιδέψεις…

Η Kendall Jenner σου δείχνει πως τα sneakers και μια casual ολόσωμη φόρμα ταιριάζουν τέλεια με ένα statement coat σε έντονο χρώμα. Θες extra χρώμα στην εμφάνισή σου; Πρόσθεσε fur pom-pom στην τσάντα σου.

Μπορεί υπό άλλες συνθήκες το γκρι t-shirt και την γκρι φόρμα να τα περνάγαμε για κάποιο είδος homewear, αλλά η Jessica Alba μας διέψευσε. Πως; Πρόσθεσε ένα χακί παρκά κι ένα καπέλο και μεταμόρφωσε αμέσως το look της. Άνετο, στιλάτο και super.

Η Gigi Hadid, από την άλλη, μας δείχνει πως να κάνουμε το casual look μας πιο ενημερωμένο. Φόρεσε, λοιπόν, το αγαπημένο σου leather jacket και κάνε την ανατροπή προσθέτοντας από μέσα μια μακριά ζακέτα. Το σωστό layering για το ταξίδι σου.

Minimal black & white για την Gwyneth Paltrow, η οποία πόνταρε σε μια διαχρονική αντίθεση και κέρδισε. Έκανε το σύνολο της πιο ιδιαίτερο και άνετο με ένα δερμάτινο κολάν.

Ποιος είπε ότι το fur jacket είναι υπερβολικό στο travel style σου; Η Julliane Moore το συνδύασε με ένα skinny jeans, ankle boots και μια μαρινιέρα, διατηρώντας “ήσυχο” το σύνολο.

Ετοιμάζεσαι για έναν glam προορισμό στο εξωτερικό; Ακολούθησε τότε το στιλ της Rosie. Το όμορφο μοντέλο έπαιξε με τα χρώματα και τις υφές, δείχνοντάς μας πως το color block look μπορεί να προσαρμοστεί στο travel σύνολό μας.

Η Emma Stone επέλεξε να είναι άνετη με ένα girly look. Φόρεσε το αγαπημένο σου skinny jeans και μπαλαρίνες, αλλά μην ξεχάσεις το must αξεσουάρ που είναι το καπέλο.

Η Emma Roberts από την άλλη προτίμησε κάτι casual σε alternative ύφος. Η σαλοπέτα, τα biker boots κι ένα γκρι tshirt απόκτησαν νόημα με ένα ριγέ φουλάρι και μια τσάντα σε έντονο χρώμα.

Ετοιμάζεσαι για το βουνό; Τότε η Rihanna είναι ο μέντοράς σου. Προτίμησε να φορέσεις το jeans σου με ένα ζευγάρι mountain boots κι ένα puffer coat.

Last but not least, η Kate Moss. Πάντα διαχρονική, στιλάτη και με επιρροές από τη rock & roll αισθητική. Η Kate σου δείχνει πως ένα total black σύνολο μπορεί να γίνει πιο ιδιαίτερο και στιλάτο με ένα μόνο χρωματιστό φουλάρι.

Read More

And More