Κώστας Βουτσάς: «Έδωσε με μεγάλο κουράγιο τη μάχη», αποκαλύπτει ο θεράπων ιατρός του!

«Έδωσε με μεγάλο κουράγιο αυτήν τη μάχη και μας άφησε κατάπληκτους», αποκαλύπτει ο θεράπων ιατρός του Κώστα Βουτσά για τις τελευταίες ώρες του στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 χρόνων.

Ο αναπληρωτής καθηγητής ΜΕΘ Αττικόν Ηρακλής Τσαγκάρης μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day” για το σθένος που έδειξε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός ως το τέλος.

«Όλο το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε τη φροντίδα του από τις 7 Φεβρουαρίου που εισήχθη στη ΜΕΘ έμεινε κατάπληκτο από την προσπάθεια του Κώστας Βουτσά, από τη γενναιότητά του και από το σθένος του σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Πραγματικά προσπάθησε πάρα πολύ μαζί με όλους εμάς βέβαια, για να αναστρέψει μια πολύ δύσκολη κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο θεράπων ιατρός του.

Και συνεχίζει: «Υπήρχαν σύνθετα οργανικά προβλήματα που σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία έκανα το πρόβλημα εξαιρετικά δυσεπίλυτο. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός έδωσε με μεγάλο κουράγιο αυτήν τη μάχη και μας άφησε κατάπληκτους».

Τέλος για τη δύναμη ψυχής που έδειξε ο Κώστας Βουτσάς ανέφερε: «Είχαμε περιοδική επικοινωνία με τον Κώστα. Εξέφραζε με πολύ έντονο τρόπο τις αισθηματικές του αντιδράσεις πάντα με μεγάλη ευγένεια και προς τη θετική κατεύθυνση και πολλές φορές ήταν αυτός που ενθάρρυνε εμάς και όχι εμείς που ενθαρρύναμε αυτόν».

Read More

And More