Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Έφεραν τα Χριστούγεννα ανάβοντας το εντυπωσιακό δέντρο στο Golden Hall!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στα επαγγελματικά ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου! Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που ζει εδώ και ένα χρόνο τον έρωτά του, όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά κάνει την μια επίσημη εμφάνιση μετά την άλλη. Και αυτήν τη φορά, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο Golden Hall και σήμαναν την έναρξη της εορταστικής περιόδου ανάβοντας τα φωτάκια στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του εμπορικού κέντρου.

Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε μαζί στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall στα βόρεια προάστια και μπήκε σε απόλυτα γιορτινό κλίμα. Η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα ανέλαβαν να παρουσιάσουν την εκδήλωση και να καλωσορίσουν μικρούς και μεγάλους σε μια σειρά από μουσικά δρώμενα, αλλά και δραστηριότητες στο εμπορικό κέντρο, όπου για μια ακόμη χρονιά επιστρέφει και ο αγαπημένος μας  Καρυοθραύστης! Ενώ, ο Κωστής Μαραβέγιας ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια του.

Τόνια Σωτηροπούλου

Κωστής Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Ντάβλας

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη! Έτσι, με χαρά και χαμόγελο τραγούδησε για τις «Καρδιές για Όλους», αφιερώνοντας την εμφάνισή του στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα, που έχει ως στόχο να μαζέψει χρήματα και να συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό ώστε να χειρουργήσει δύο παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια!

Και κάπως έτσι ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και έκαναν την πρώτη κοινή επαγγελματική τους προσπάθεια, τραβώντας πάνω τους τα φωτογραφικά φλας, στη μεγάλη γιορτή για τα φετινά Χριστούγεννα.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More