Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Μαζί στην πρεμιέρα του Cabaret στο Παλλάς!

Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό το νέο ειδύλλιο της ελληνικής showbiz που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση πως είναι ζευγάρι, αλλά εδώ και λίγο καιρό δεν έχουν σταματήσει να κάνουν τη μια επίσημη κοινή έξοδο μετά την άλλη.

Έχοντας βγει και οι δυο από σχέσεις, ο Κωστής και η Τόνια προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή τους, χωρίς να κρύβονται όμως. Εξάλλου, ο ένας θαυμάζει και στηρίζει τον άλλο και οι δυο τους δείχνουν να έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

Και μπορεί οι δυο τους να προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι και να κρατούν διακριτική στάση απέναντι στους φωτογράφους, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται…

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Παλλάς και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Cabaret με πρωταγωνιστές τον Τάκη Ζαχαράτο και την Τάμτα και απόλαυσαν το έργο από τις πρώτες θέσεις.

Σε πρόσφατη μάλιστα, συνέντευξή της, η Τόνια Σωτηροπούλου απέφυγε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Κωστή, αναφέροντας μόνο πως τον θαυμάζει πολύ και τον θεωρεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164