Κουφέτα τον Αύγουστο για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, και η πανέμορφη δικηγόρος Κατερίνα Μαχαιριώτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», ο γάμος θα γίνει στις 28 Αυγούστου στον Αγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, με κουμπάρους τους δύο κολλητούς τους φίλους από τη Νομική Κομοτηνής, τον Αλέξανδρο Μίχα και τη Μαριλένα Μπουγουλιά, καθώς, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν, επέλεξαν δύο πρόσωπα με τα οποία αυτά τα χρόνια συμπορεύονται και στις καλές και στις κακές στιγμές.

Ο νεαρός επικεφαλής της «γαλάζιας» Νεολαίας λατρεύει την Κατερίνα, έχοντας δηλώσει πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»: «Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Με την Κατερίνα είμαστε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια και νιώθω πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο να με στηρίζει, να με συμβουλεύει και να με ηρεμεί, όταν η καθημερινότητα γίνεται πιεστική».

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Μαρινάκης είχε μιλήσει και για τη γνωριμία τους, που τελικά είχε αίσιο τέλος: «Σπουδάζαμε μαζί στην Κομοτηνή. Την πρωτοείδα όταν τελείωνα το δεύτερο έτος και εκείνη το πρώτο, ένα βράδυ, ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Για να τη γνωρίσω έφτασα στην άλλη άκρη του μαγαζιού, για να της ζητήσω αναπτήρα, ενώ ήταν η μόνη στην παρέα της που δεν κάπνιζε. Τώρα θα μου πεις, δεν είχες τίποτα πιο πρωτότυπο να της πεις; Μόλις την είδα, σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω να της μιλήσω». Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δυο τους αποφάσισαν, εκτός από το να ενώσουν τις ζωές τους, να ανοίξουν από κοινού και ένα δικηγορικό γραφείο στο κέντρο των Αθηνών.

Read More

And More