Κούγιας για Λιγνάδη: «Επιθυμούμε σύντομη εκδίκαση της υπόθεσης» – Τι είπε για την αίτηση αποφυλάκισης;

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις τελευταίες εξελίξεις μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε την πρόταση της εισαγγελέως να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος ο Δημήτρης Λιγνάδης και να δικαστεί για τέσσερις βιασμούς λέγοντας πως ήταν αναμενόμενο.

Ακόμη τόνισε πως δε θυμάται καμία υπόθεση στην οποία η εισαγγελέας να μην αντιγράφει την ποινική δίωξη και το δικαστικό συμβούλιο να μην αντιγράφει την απόφαση της εισαγγελέως….

«Ας μην πανηγυρίζουν λοιπόν κάποιοι» είπε και συνέχισε, «Συνήθως προσπαθώ να αποφυλακιστούν οι εντολείς μου αλλά αυτή τη φορά και εγώ και ο κύριος Λιγνάδης αυτό που επιθυμούμε είναι η πιο σύντομη εκδίκαση της υπόθεσης… Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταθέσει καμία αίτηση αποφυλάκισης….

Όπως έχω πει από την αρχή ο κύριος Λιγνάδης δεν έχει τη νοοτροπία κατηγορούμενου αλλά ενός αθώου. Οι μηνύσεις στα φερόμενα ως θύματα δεν έγιναν τώρα αλλά από τη στιγμή της σύλληψης του Δημήρτρη Λιγνάδη».

 

Read More

And More