Κούλης Νικολάου: Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά έχει χάσει

Ο Κούλλης Νικολάου φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το περιοδικό Down Τοwn φανερά αδυνατισμένος και ανανεωμένος. Ο Κύπριος ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη μιλώντας για λάθη και πάθη του παρελθόντος, φανερώνοντας μας έναν καινούριο ευατό.

«Βρίσκομαι σε μια κατάσταση εσωτερικής ευφορίας, ηρεμίας και χαλαρότητας. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τον χειμώνα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε αισθάνομαι ψυχική ικανοποίηση, χαρά και ευεξία. Πήγα γυμναστήριο, κάνω διατροφή, ασχολήθηκα με το σώμα μου, τον ευατό μου.», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου.

Μου δίνεις την εντύπωση ενός ανθρκώπου που δεν αγαπάει τον εαυτό του.

Κάποια στιγμή, πρέπει να με αγαπήσω. Πρέπει να ζήσω και για τον Κούλλη.

Κι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή;

Τώρα, πια, ναι. Το αισθάνομαι. Μπήκαν σε λειτουργία όλες οι αισθήσεις μου. Χρειάστηκε χρόνος, υπομονή και επιμονή όμως, πλέον, βλέπω ξεκάθαρα τις όμορφες μέρες που έρχονται. Μετά την καταιγίδα… η νηνεμία!

Αισθάνεσαι ότι άλλαξε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου;

Έχασα 10 κιλά και στοχεύω σε άλλα 10. Το θέμα δεν είναι η εμφάνιση, αλλά το να νιώθω πιο ελαφρύς και να μπορώ να κινούμαι ελεύθερα. Να μην αισθάνομαι βαρύς και γέρος. Όχι γιατί φοβάμαι τα γερατειά. Στα γερατειά μου θέλω να είμαι χαλαρός.

Δεν φοβάσαι τον χρόνο που περνάει;

Αντιθέτως. Όταν μεγαλώνω μεγαλώνουν και τα μωρά μου. Και θέλω να δω τη ζωή να κυλά όμορφα. Δεν θέλω να έρθουν κακά στη ζωή και στην οικογένεια μου και παρακαλώ τον θεό γι’ αυτό.

Read More

And More