Κουτσαβάκης: Από διοργανωτής κορονοπάρτι στη Φάρμα του ANT1! Όσα δεν γνώριζες για τον νεαρό ρεμπέτη

Αναζητώντας το πραγματικό του όνομα στο διαδίκτυο, ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης ακούει στο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου. Ο 24χρονος μουσικός που συμμετέχει φέτος στην «Φάρμα» έγινε viral όταν ένα πρωινό εν μέσω καραντίνας, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του Mega μιλώντας για την ποινή που του επιβλήθηκε ως διοργανωτής κορονοπάρτι.

Το κορονοπάρτι με ρεμπέτικους ρυθμούς

«Τι κάνετε; Όλα καλά; Δεν ήταν πάρτι ακριβώς δεν είχαμε κλόουν ή μπαλόνια. Δεν είναι προβλήματα αυτά στη ζωή για εμάς. Γνωρίζω και στέκια που πάνε άτομα εν μέσω καραντίνας, εντάξει συμβαίνουν αυτά, κακά τα ψέματα. Εμείς το ζούμε με μουσική, άλλοι μπορούν να κάνουν άλλα πάρτι. Δεν μπορεί να μου απαγορεύσει κάποιος να παίξω το Ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή», ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες του Κουτσαβάκη στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο ίδιος μάλιστα συνέχισε τις δηλώσεις του στην κάμερα του Mega μιλώντας για τον παραλίγο αρραβώνα του αλλά και τον πρώην σύντροφο της κοπέλας του η οποία τον «κάρφωσε» στην αστυνομία για το κορονοπάρτι.

Χαλαρός, ευδιάθετος και με χαρακτηριστικές κινήσεις, ο Κωνσταντίνος Παπαΐωάννου εκείνο το πρωινό του Φλεβάρη έγινε viral περιγράφοντας απλά τα όσα συνέβησαν στο κορονοπάρτι που άφησε εποχή. Η συνέχεια αναμενόμενη, οι εκπομπές  αναζητούν τον Ρεμπέτη Κουτσαβάκη από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μάθουν περισσότερα για εκείνον αλλά και το κορονοπάρτι που θα του μείνει για πάντα αξέχαστο.

 

Τα παιδικά χρόνια στο καφενείο

Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη δόθηκε τον περασμένο Φλεβάρη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκεί όπου οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον νεαρό ρεμπέτη.

«Από μικρός ήμουν μέσα στα καφενεία με παππούδες και ντυνόμουν διαφορετικά από την ηλικία μου, μου άρεσε από μικρός όλο αυτό. Ήμουν λίγο ζωηρός με τους παππούδες μου και τους δικούς μου και με φωνάζανε Κουτσαβάκη και το κράτησα. Κανείς από την οικογένειά μου δεν είχε σχέση με το ρεμπέτικο»., είχε δηλώσει ο Κουτσαβάκης.

«Όταν ήμουν 8 ετών περνούσα με τη μητέρα μου από ένα καφενείο στο οποίο ήταν ο πατέρας μου. Ακούω ένα ρεμπέτικο τραγούδι, πιάνω το μπουζούκι και μετά με το που βγαίνω από το καφενείο  αποφάσισα να ασχοληθώ με το ρεμπέτικο και με πήγαν σε Ωδείο», περιέγραψε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Η γνωριμία με τον Αγάθωνα

Μόλις 24 ετών με καταγωγή από τα Τρίκαλα και έχοντας μεγάλες συνεργασίες στην πλάτη του, ο Κουτσαβάκης είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Αγάθωνα, ενώ μετά τη δημοσιότητα που κέρδισε από την πρωινή εκπομπή του Mega κατάφερε να αυξήσει το κοινό του το οποίο έσπευσε να τον αναζητήσει στο διαδίκτυο.

«Ο Αγάθωνας ήταν ο μόνος άνθρωπος από τον οποίο μπορούσα να δεχτώ παρατηρήσεις. Ήταν ιδιότροπος ο Αγάθωνας και δύσκολος άνθρωπος αλλά μόνο εγώ ήξερα τα κουμπιά του. Ήμουν πειθαρχημένος απέναντί του», είχε δηλώσει ο Κουτσαβάκης.

Ο νεαρός Ρεμπέτης περιγράφει στις δηλώσεις του τον εαυτό του ως αρκετά ατίθασο και επίμονο με τις ιδέες και τις απόψεις του. Στις σχέσεις του όμως με τον Αγάθωνα τα πράγματα δεν ήταν έτσι…

«Όταν όμως περνούσαν τα χρόνια και αυτά που μου έλεγε Αγάθωνας στο παρελθόν μου φαινόντουσαν παράξενα, όλα όσα είπε άρχισαν να βγαίνουν μπροστά μου. Όταν το συμπέρανα αυτό το πράγμα, από εκεί και πέρα ακόμη και βλακείες να θεωρούσα αυτά που μου έλεγε, στο μέλλον θα έβλεπα ότι είχε εκείνος δίκιο. Μου δίδαξε πολλά ο Αγάθωνας. Ήταν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου», είχε παραδεχτεί ο Κουτσαβάκης.

 

Ο Κουτσαβάκης στη Φάρμα

Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου – Κουτσαβάκης άφησε το μπαγλαμαδάκι του και μπήκε για λίγο σε ρόλο αγρότη. Ο 24χρονος Ρεμπέτης βρίσκεται ανάμεσα στους φετινούς παίκτες για το ριάλιτι «Η Φάρμα» του ANT1.

«Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου και έχω μεγαλώσει στο αστικό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης. Η μελέτη των αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων, τα ταξίδια που έχω κάνει με το μπουζούκι και οι αμαρτίες για τις οποίες μετανόησα, με οδήγησαν να στραφώ προς τη φύση. Στη φύση, ανακαλύπτω τον δρόμο για τη γνώση του εαυτού μου και κατ’ επέκταση και την ΑΛΗΘΕΙΑ. Εκτός από τη μουσική και τον αθλητισμό που κάνω από μικρός, κάνω προσπάθειες να μορφωθώ ως προς, το θέατρο, τον χορό, το ψάρεμα κ.ά», δήλωσε κατά την είσοδό του στη Φάρμα.

 

«Ρεματζόρε» και στη Φάρμα του ANT1!

Read More

And More