Κόβεται “Ο άντρας των ονείρων μου”; Τι τρέχει στο Star;

Είναι μία σειρά που ήρθε με φόρα στους δέκτες μας… Είναι μία σειρά που είχε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει και να ξεχωρίσει, αποκτώντας την δική της ξεχωριστή θέση στο καθημερινό, απογευματινό πρόγραμμα του Star… Είναι μία σειρά που οι Starικοί την πίστεψαν και εξακολουθούν να την πιστεύουν.

Ο λόγος τόση ώρα για τον “Άντρα των ονείρων μου”, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στους δέκτες μας, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης και να χαρίσει υψηλά ποσοστά στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, γεγονός που έχει αρχίσει να δημιουργεί ψιθύρους, πως η συγκεκριμένη παραγωγή μπορεί να ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους.

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Αλήθεια “Ο Άντρας” κινδυνεύει να μας αποχαιρετήσει μία ώρα αρχύτερα; Σύμφωνα ,λοιπόν, με το δικό μου ρεπορτάζ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί η συγκεκριμένη σειρά να μην έχει καταφέρει να τα… “σπάσει” στους πίνακες τηλεθέασης, όμως, έχει καταφέρει να κερδίσει τον δικό της χώρο και να σημειώνει κάθε μέρα μία αρκετά καλή τηλεοπτική πορεία, γεγονός το οποίο σίγουρα και δεν κάνει τους ιθύνοντες του καναλιού να σκέφτονται να την κόψουν.

Άλλωστε, το να κερδίσει το Star το στοίχημα της τηλεθέασης στην απογευματινή του ζώνη δεν είναι εύκολο πράγμα, μιας και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει, πως από τότε που έφυγε από το συγκεκριμένο πόστο η Τατιάνα Στεφανίδου, το κανάλι τα περνάει δύσκολα. Είναι γνωστό χρόνια τώρα, πως τα απογεύματα ανήκουν στην Τατιάνα…

Έτσι ,λοιπόν, “Ο Αντρας” μπορεί να μην χαρίζει ονειρικές τηλεθεάσεις στο κανάλι ,όμως, τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουν στην Κηφισιά είναι αισιόδοξα κι απ ΄ότι μου είπαν; Είναι διατεθειμένοι να επιμείνουν, γιατί ξέρουν πως πρέπει να κάνουν υπομονή για να καταφέρουν να “χτίσουν” μία νέα σταθερή και δυνατή σχέση με τους τηλεθεατές για τα απογεύματα.

Και τα ενθαρρυντικά σημάδια που αποδεικνύουν πως “Ο Άντρας” μπορεί και να τα καταφέρει και να κάνει το θαύμα, είναι οι επιδόσεις που σημειώνει σε επιμέρους κοινά, όπως είναι στις γυναίκες 15-44 ετών, όπου την περασμένη εβδομάδα σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 14,4%, κόβοντας το νήμα δεύτερος στους πίνακες της Nielsen.

Αποτέλεσμα; Οι Starικοί μου είπαν πως “Ο Άντρας” όχι μόνο δεν κόβεται, αλλά πως στόχος τους είναι μαζί του να… ξεχειμωνιάσουμε!

Για να δούμε…

Read More

And More