Κρατερός Κατσούλης: Δημοσίευσε συγκινημένος βίντεο, μετά την αποχώρηση “βόμβα” από την εκπομπή – “Θα τα λέμε”…

Ο Κρατερός Κατσούλης μας αιφνιδίασε σήμερα, ανακοινώνοντας, ότι μετά από 7 χρόνια στην πρωινή ζώνη αποχωρεί από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κουκου”, κάνοντας την Κατερίνα Καραβάτου να λυγίσει, παρά το γεγονός ότι εκείνη το γνώριζε αρκετές μέρες τώρα.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο ηθοποιός, ο οποίος επισήμανε ότι αποχωρεί από την εκπομπή για να αφοσιωθεί στην ταινία που θα πρωταγωνιστήσει τη “Σμύρνη μου αγαπημένη”, δημοσίευσε στα προσωπικά του social media ένα συγκινητικό βίντεο ευχαριστώντας όλους για τα λόγια αγάπης και λέγοντας “θα συνεχίσουμε να τα λέμε, με κάθε τρόπο”…

“Ένας κύκλος ολοκληρώνεται ,ένας νέος ,σχεδόν😂 ,αρχίζει ή συνεχίζεται…! Ευγνώμων για όλα. Και πριν από όλα και πάνω από όλα για τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε και συμπορευτήκαμε. Εμείς οι ίδιοι είναι που δίνουμε αξία στην κάθε μέρα μας. Με μια θετική μάτια ,ένα χαμόγελο, την παρουσία μας και το ενδιαφέρον μας ο ένας για τον άλλο. Πάντα θα βρισκόμαστε με κάποιον τρόπο και θα επικοινωνούμε. Η επιλογή είναι δίκη μας. Με αγάπη και φως . Σας ευχαριστώ έναν έναν και όλους μαζί . 
Καλή αντάμωση

Δες το βίντεο με το μήνυμά του

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Read More

And More