Κρατερός Κατσούλης: Επίσημη πρεμιέρα με την Κατερίνα και την κόρη τους Αέλια στο πλευρό του!

Επίσημη πρεμιέρα με την κόρη του Αέλια και την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου στο πλευρό του έκανε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ο σκύλος δαγκώνει» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο θέατρο Ζήνα και έκανε επίσημη πρεμιέρα με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα στο κοινό.

«Η Αέλια είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που είναι εδώ, Δεν κρατιέται! Είναι η πρώτη επίσημη πρεμιέρα του πατέρα της στην οποία έρχεται και δεν μπορώ να σας εξηγήσω την χαρά της», είπε η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας στην κάμερα του Star και της εκπομπής της «Στην φωλιά των Κου Κου».

Η Κατερίνα Καραβάτου με την μικρή Αέλια

Ενώ και ο Κρατερός Κατσούλης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι η κόρη του ήταν στο κοινό και τον παρακολουθούσε να παίζει. «Είχα άγχος που η Αέλια ήταν εδώ, αλλά υπερτερούσε η συγκίνηση. Και τώρα που το λέω μπορώ να αρχίσω να κλαίω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καραβάτου, Ζέτα Δούκα

Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο …φίλοι όπως πίστευαν.

Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια: τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι΄ αυτούς. Κι όταν τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα όλων. Αναγκάζονται να βγάλουν τις μάσκες και να τα… πουν όλα κατά πρόσωπο.

Κοινωνική σάτιρα με ανατροπές, απρόοπτα, πολλές αλήθειες και πολλές ευκαιρίες για γέλιο σε μια παράσταση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Η Carole Greep (Κάρολ Γκριπ) είναι Γαλλίδα συγγραφέας και έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες της σύγχρονης θεατρικής σκηνής.

Φωτογραφίες: Ndp Photos, Papadakis Press

Read More

And More