Κρατερός Κατσούλης: Ευτυχισμένες στιγμές στην παραλία με τις γυναίκες της ζωής του!

Αφού ολοκλήρωσαν τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις και γι΄αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία ακόμα καλοκαιρινή απόδραση. Μαζί με την κόρη τους Αέλια και τους καλούς τους φίλους Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου, το ζευγάρι ταξίδεψε σε έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς, τα Χανιά της Κρήτης.

Εκεί χωρίς να αφήσουν λεπτό να πάει χαμένο, βρέθηκαν αμέσως σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής, τα Φαλάσαρνα, όπου επιδόθηκαν σε ατέλειωτα παιχνίδια με την μικρή τους Αέλια στην αμμουδιά και την θάλασσα. Η ευτυχισμένη μαμά Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα απαθανάτισε ένα στιγμιότυπο από τα παιχνίδια του Κρατερού Κατσούλη και της κόρης τους και μοιράστηκε την απόλυτα καλοκαιρινή φωτογραφία τους με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram.

Φαλάσαρνα. Χανιά. Τώρα. Τα φιλιά μας!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις


Τα Χανιά έχουν γίνει ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για οικογενειακά ταξίδια για τον ηθοποιό και την παρουσιάστρια. Πριν από 1,5 μήνα περίπου ήταν και πάλι εκεί στο χωριό Λατζιανά των Χανίων, αυτή τη φορά με ένα άλλο φιλικό τους ζευγάρι, τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη. Εκεί άλλωστε ζει η θεία της Κατερίνας Καραβάτου, η κα Ελένη την οποία συχνά επισκέπτεται η οικογένεια της παρουσιάστριας.

Στο χωριό. Στα Λατζιανά μας. Καλό βράδυ!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Read More

And More