Κρατερός Κατσούλης: Για δεύτερη μέρα εκτός εκπομπής! Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου

Ένα νέο πρόβλημα υγείας φαίνεται πως κρατά τον Κρατερό Κατσούλη μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο γνωστός ηθοποιός και συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» απουσίαζε και σήμερα από το πλατό.

Η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε χθες τους τηλεθεατές πως ο σύζυγός της απουσιάζει από την εκπομπή λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Η ίδια λίγες ώρες αργότερα ανέβασε και μια φωτογραφία του γιου της Αρίωνα, αναφέροντας με χιόμορ πως ο μικρός ντύθηκε Spiderman για να «ξορκίσει το κακό».

Ενώ, σήμερα το πρωί από το πλατό απουσίαζαν και πάλι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (που είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα του), αλλά και ο Κρατερός Κατσούλης.

«Όπως καταλαβαίνετε πάλι ημιτελής είμαστε. Ούτε ο Κρατερός μας είναι εδώ, ούτε ο Στέφανός μας είναι εδώ, για τους γνωστούς λόγους. Να πω ότι ο Στέφανος θα είναι αύριο μαζί μας. Ελπίζουμε το ίδιο και ο Κρατερός, ο οποίος πηγαίνει πολύ καλύτερα αλλά δεν γίνεται να είναι εδώ σήμερα μαζί μας. Εμείς όπως χθες, με διάθεση, δυνατά, ενωμένοι, πάμε με αισιοδοξία να κάνουμε τη σημερινή μας εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου!

Read More

And More