Κρατερός Κατσούλης: “Η Κατερίνα Καραβάτου θα κάνει κάτι άλλο, αν τελειώσει η Φωλιά των Κου Κου”

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από τη Φωλιά των Κου Κου, την Κατερίνα Καραβάτου και το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί οριστικά σε λίγες ημέρες, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Διανύουμε τη χρονιά που αποχαιρέτησες μία μεγάλη αγάπη σου, τη Φωλιά των Κου Κου. Σου λείπουν;
Βεβαίως μου λείπουν. Τους αποχαιρέτησα μόνο τηλεοπτικά. Την ποιότητα της ζωής μου τη μετρώ στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργώ. Έχω μοιραστεί τέσσερα χρόνια με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί που έχουμε χτίσει είναι ζωντανοί. Όταν επενδύεις τον χρόνο και τον εαυτό σου σε μία  σχέση, μπορείς να την ξαναβρείς από εκεί που την άφησες.

Λέγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα φύγει από το Star Channel. Ίσως έχεις διαβάσει σχετικά.
Όχι. Δεν ασχολούμαι! Δε μπαίνω καθόλου στη διαδικασία να σχολιάζω, να διαβάζω ή να μετράω αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, οι οποίες δεν προέρχονται από μία πηγή που να φέρει την άμεση ευθύνη. Είναι χάσιμο χρόνου ουσιαστικά.

Θα σε στεναχωρήσει αν κλείσει ο κύκλος της εκπομπής; Τα νούμερα τηλεθέασης, βέβαια, που σημείωσε φέτος ήταν κατά περιόδους χαμηλή.
Όπως συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έχει αρκετά υψηλή τηλεθέαση.
Θεωρώ ότι η εκπομπή είναι πάρα πολύ καλή. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική. Είναι γεννημένη γι’ αυτό το πράγμα. Το αγαπά πολύ και το κάνει άψογα. Εάν τελειώσουν οι Κου Κου, τελείωσαν. Η Κατερίνα Καραβάτου θα κάνει κάτι άλλο. Δε μας ορίζουν οι δουλειές μας, αλλά οι απόψεις μας, η πεποιθήσεις μας και η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε!

Είναι πολύ σωστή και φιλοσοφημένη η τοποθέτηση σου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάνουμε μία δουλειά. Κάποια στιγμή θα τελειώσει. Το πότε, πώς, αν και γιατί θα γίνει αυτό, δεν το ξέρουμε. Ελπίζουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο ως το τέλος.

Αν υποθέσουμε ότι ολοκληρωθεί η εκπομπή, θα αισθανθείς πώς ως γεγονός είναι άδικο;
Η αδικία προέρχεται συνήθως από συμπεριφορές στις σχέσεις των ανθρώπων, από την επιβεβαίωση ή όχι της ποιότητας των σχέσεων που είχαμε. Οπότε, εάν δεν έχουν υπάρξει κακοπροαίρετες, δόλιες, επί τούτου συμπεριφορές, ο χαρακτηρισμός αδικία είναι μεγάλη κουβέντα.

Read More

And More