Κρατερός Κατσούλης: Η σκέψη ενός δεύτερου παιδιού υπάρχει στο μυαλό μας

Ο Κρατερός Κατσούλης μετά τη συμμετοχή του στο show J2US πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του στην κριτική επιτροπή, μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη.

«Η πρόταση για το J2US έγινε πολύ γρήγορα και εξίσου γρήγορα την αποδέχτηκα. Τρίτη μεσημέρι ήρθε η πρόταση, Τρίτη βράδυ το κλείσαμε. Είχα ήδη δει στιγμιότυπα του σόου και ήξερα πώς είναι» :Ωστόσο ακούστηκαν κάποια αρνητικά σχόλια στην πρεμιέρα του σόου σε ό,τι αφορά το τεχνικό κομμάτι της εκπομπής. «Συμμετέχω σε μια δουλειά γιατί την πιστεύω, γιατί θεωρώ ότι έχει ενδιαφέρον για μένα και όταν η συμμετοχή μου έχει κάποιο λόγο ύπαρξης. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν. Είχα ένα εξαιρετικό και θερμό καλωσόρισμα από όλους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δεν μπήκα καθόλου στη συλλογιστική του τι δεν πήγε καλά. Είμαι άνθρωπος θετικός, ψάχνω πώς κάτι μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Δεν μένω στο πώς και το γιατί. Από δω και πέρα μπορώ να έχω μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη γνώμη, εφόσον περάσει και λίγος καιρός. Δεν αντιλήφθηκα, πάντως, κάτι που δεν πήγαινε καλά».

Στις φήμες για την τηλεοπτική συνύπαρξή του μαζί με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή την επόμενη σεζόν απαντά: «Σε ποιο κανάλι; Έχει βγει το μπάτζετ; Αν δεν έχει βγει ο προϋπολογισμός, δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς, τα αυτιά μου έχουν ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια».
«Το έχουμε πει από κοινού ότι μας ενδιαφέρει μια εκπομπή, εφόσον είναι φτιαγμένη έτσι, ώστε να μπορούμε να την υπερασπιστούμε και οι δύο. Να έχει την ατμόσφαιρα και το δικό μας ύφος». Ναι, αλλά διαφορετική είναι μια εκπομπή γενικά και άλλες οι απαιτήσεις του πρωινού. «Η δική μου διάθεση δεν αλλάζει».

Στην ερώτηση για το αν θα μαγείρευε, ο ίδιος απάντησε: «Αφού μπαίνω στη δική μου κουζίνα να μαγειρέψω, γιατί να μην μπω και στης εκπομπής;». Θα σχολίαζε την ελληνική και ξένη showbiz; «Ναι, αμέ! Με ενδιαφέρει η ελληνική showbiz, που δεν υπάρχει, αλλά η ξένη είναι καλύτερη. Μήπως και αποτελέσει γέφυρα για να προσεγγίσω ξένους συναδέλφους». Και με τα γυναικεία θέματα; Την αποτρίχωση; «Λατρεύω τα γυναικεία θέματα και δη την αποτρίχωση. Θεωρώ σημαντική την αποτρίχωση, εφόσον τη θεωρούν και οι γυναίκες, που είναι περισσότερες και στη χώρα μας».

Ωστόσο, η ιδέα ενός δεύτερου παιδιού τον βρίσκει πολύ θετικό και όπως είπε με χιούμορ: «Τώρα, μάλιστα, που είναι με πατερίτσες η Κατερίνα, μου είναι πιο εύκολο να της βάλω τρικλοποδιά και να πέσει, ώστε να την πετύχω και να κάνουμε δεύτερο παιδάκι. Η σκέψη ενός δεύτερου παιδιού υπάρχει και στο μυαλό μας και στην καρδιά μας και στη διάθεσή μας. Τα υπόλοιπα είναι και θέμα τύχης.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More