Κρατερός Κατσούλης: Ποζάρει έτοιμος… για camping!

Μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να φύγει για τριήμερο αυτές τις ημέρες όπως ίσως εσύ, αλλά ο Κρατερός Κατσούλης θέλει να προετοιμαστεί από τώρα για τις διακοπές του! Ο ηθοποιός και παρουσιαστής λατρεύει το καλοκαίρι και τις εξορμήσεις και όποτε έχει την ευκαιρία βρίσκεται σε πιο κοντινούς αλλά και πιο μακρινούς προορισμούς μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου και την κόρη τους Αέλια.

Έτσι σήμερα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ταξιδιού για μία εκδρομή ανυπομονώντας να την κάνει και πράξη.

Πέρσι το καλοκαίρι ο Κρατερός Κατσούλης συμμετείχε στην παράσταση “ΩΧ! Ηλεκτρα” που η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της δεν του άφησε και πολύ χρόνο να ξεκουραστεί. Έτσι φέτος για να έχει το χρόνο για ποιοτική ξεκούραση και διακοπές παρέα με την οικογένειά του, ο ηθοποιός επέλεξε να συμμετέχει στην μικρότερη περιοδεία της παράστασης “Τρωάδες” του Εθνικού Θεάτρου.

Κι όπως βλέπεις παραπάνω ήδη ανυπομονεί για την αναχώρηση, είτε για την παράσταση είτε για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Read More

And More