Κρατερός Κατσούλης: Τι δήλωνε στο TLIFE για την Κατερίνα Καραβάτου, δύο μήνες πριν από το διαζύγιο;

Δύο μήνες πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ο Κρατερός Κατσούλης είχε μίλησε στο TLIFE και την Άννα Καντζηλιέρη, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία, Σμύρνη μου αγαπημένη.

Τότε, ο ηθοποιός είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο μιας ακόμη συνεργασίας με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και την τελευταία εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Για το ενδεχόμενο μιας ακόμη συνεργασίας με την Κατερίνα Καραβάτου: “Νομίζω πως δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου, γιατί αυτό που θέλει να κάνει εκείνη είναι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό που θέλω να κάνω εγώ. Εκεί, καλό είναι να χωρίζουν οι δρόμοι. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική παρουσιάστρια”.

Για την τελευταία εκπομπή στην “Φωλιά των ΚουΚου”: “Η συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή ήταν συνολική γιατί αποχωρίζεσαι σε καθημερινή βάση πάρα πολλούς συνεργάτες, ανθρώπους που τους μετράς στη ζωή σου, γιατί εγώ την ποιότητα της ζωής μου την μετράω με τις ανθρώπινες σχέσεις που κάνω, όχι με την επιτυχία του αποτελέσματος που μπορεί να είχε μία δουλειά.

Μπορεί να έχεις κάνει μία θεατρική παράσταση και να έχεις ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές και εμπορικά να μην έχει πάει καλά. Αυτό δεν αλλοιώνει και δεν αναιρεί τη σημαντικότητα της συνύπαρξής σου με εκείνους τους ανθρώπους. Αν έχει και επιτυχία, ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό δεν είναι το δικό μου κριτήριο”. 

Για το πρώτο πρωινό, μετά την αποχώρησή του από την “Φωλιά των ΚουΚου: “Έφτιαξα πρωινό στα παιδιά μου. Είναι τελείως διαφορετικό να το κάνεις αυτό μέσα στην εβδομάδα, γιατί ξυπνάς με τα παιδιά, έχεις άλλη έγνοια, έχεις άλλους χρόνους, έχεις λιγότερη πίεση. Δεν αλλάζει τόσο πολύ το ωράριο, αλλά αλλάζει η ένταση της καθημερινότητας. Ακόμα, όμως το σώμα μου παλεύει να συνηθίσει την καινούργια διαδικασία. Προσπαθώ να μην ξυπνάω, αλλά το ρολόι χτυπάει εκείνη την ώρα”.

Για τις διακοπές μαζί με τα παιδιά του: “Πάντα υπάρχουν στο πλάνο οι διακοπές. Είμαι πατέρας πριν και πάνω από όλα και θα είμαι πάντα. Τα τελευταία χρόνια έχω αποφασίσει τα καλοκαίρια να μην κάνω δουλειές, αν μπορώ να το αποφύγω, γιατί ακριβώς θέλω να είμαι με τα παιδιά μου. Οπότε, πάντα βρίσκω χρόνο στην καθημερινότητά μου για τα παιδιά μου, το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο”.

Read More

And More