Κράτησε το λόγο του ο Ντίνος Καρύδης – Στο θέατρο για την πρεμιέρα της κόρης του παρά την περιπέτεια υγείας

Μπορεί να πέρασε δύσκολες ώρες, μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Ντίνος Καρύδης, όμως, κράτησε το λόγο του και βρέθηκε χθες στο θέατρο Παλλάς και στην επίσημη πρεμιέρα της Σμαράγδας Καρύδη στην παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης».

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, τον συνάντησε μαζί με την σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου στο φουαγιέ του θεάτρου, όπου πόζαρε χαμογελαστός με τους εκλεκτούς καλεσμένους της παράστασης. Ο ίδιος, μάλιστα, έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και δεν σταμάτησε να καμαρώνει την κόρη του Σμαράγδα!

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν πέρασε λίγα τους τελευταίους μήνες. Μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο, με τη ρίψη χημικών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που συμμετείχε, βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, προκειμένου να του αφαιρεθεί υγρό από τους πνεύμονές του.

Όπως ανέφερε πρόσφατο  δημοσίευμα της Espresso, ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία, ώστε να του αφαιρέσουν το υγρό από τους πνεύμονες και να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων. Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα είπε ο ίδιος, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο για να διορθωθεί!

Εκείνος, όμως, όπως είχε δηλώσει δεν θα έχανε την πρεμιέρα της κόρης του και γι’ αυτό έκανε μια εξαίρεση και βγήκε για λίγες ώρες από το σπίτι για να βρεθεί στο Παλλάς!

Μαρινέλλα, Ντίνος Καρύδης, Τζούλια Αργυροπούλου

Ζωζώ Σαπουντζάκη, Τζούλια Αργυροπούλου, Ντίνος Καρύδης, Σμαράγδα Καρύδη

Ντίνος Καρύδης, Μέμος Μπεγνής, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ηλίας Μελέτης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More