Κραυγή αγωνίας από την Sharon Stone: «Δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εμφύλιο πόλεμο»

Στρατός στους δρόμους, διαμαρτυρίες και λεηλασίες από τους επιτήδειους είναι η εικόνα που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην Αμερική. Μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, στους δρόμους των ΗΠΑ επικράτησε το απόλυτο χάος. Οι καλλιτέχνες αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της σιωπηρής διαμαρτυρίας στα social media για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ωστόσο στέκονται ενάντια στις λεηλασίες των καταστημάτων και το σπάσιμο σε βιτρίνες και αυτοκίνητα.

Η Sharon Stone είναι μια από τις διασημότητες που μέσω των social media προσπαθεί να δώσει τέλος με τα λόγια της στο χάος που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς.

Πρόσφατα ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με το οποίο δίνει οδηγίες για το πως να φτιάξει ο καθένας έναν ασφαλή χώρο στο σπίτι ή στο κατάστημά του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Make a safe room here’s how 👍🏻💪🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Την Τρίτη όμως, έκανε έκκληση στον κόσμο να μην επιτρέψει να γίνει εμφύλιος μετά την αστυνομική βία και εκείνους που βρίσκουν ευκαιρία και λεηλατούν κατά την διάρκεια των ταραχών. Η 62χρονη έγραψε: «Δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εμφύλιο πόλεμο. Χρειαζόμαστε κατανόηση».

Read More

And More