Κραυγή αγωνίας από την Βίκυ Σταμάτη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο: «Ελπίζουμε στη βοήθεια του Θεού»

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες σε σοβαρή κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην ισχυρός άντρας και υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα, αρρυθμίες και μια γενικά επιβαρυμένη υγεία. Στο πλευρό του από την  πρώτη στιγμή ήταν η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη και φυσικά ο γιος τους Απόστολος. Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην εφημερίδα «On time» και στην Σάσα Σταμάτη για την πορεία της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου και ξέσπασε αναφέροντας πως η οικογένειά της και πάλι… δοκιμάζεται!

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Ο Άκης είναι βυθισμένος γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που τον έχουν καθηλώσει στην ουσία. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα. Δεν θα βγει ακόμα, υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία είναι υπό διερεύνηση και πρέπει ο άνθρωπος να σταθεί στα πόδια του, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό, ο ίδιος πλέον μπορεί να πει πολύ λίγα πράγματα και επιλεκτικά.

Εγώ είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απογοητευμένη. Κουράζομαι πάρα πολύ κι έχω κουραστεί τόσο για να επανέλθει και είναι άδικο αυτό να συμβαίνει τώρα. Είναι σαν να πήγε ένας τεράστιος κόπος και μια τεράστια προσπάθεια χαμένη. Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνο αυτή έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε», είπε η Βίκυ Σταμάτη.

Read More

And More