Kris Jenner: Μιλάει πρώτη φορά για το σκάνδαλο με την απιστία του Tristan Thomson εις βάρος της Khloe Kardashian – Video

Σαν “βόμβα” έσκασε στα διεθνή ειδησεογραφικά sites, η είδηση πως ο Tristan Thomson απάτησε την Khloe Kardashian, λίγο πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Πιο συγκεκριμένα, δύο μέρες πριν γεννήσει κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο στιγμιότυπα, τα οποία έδειχναν τον μπασκετμπολίστα του NBA να ερωτοτροπεί με δύο γυναίκες, παρά το γεγονός πως η Khloe ήταν έγκυος στον καρπό του έρωτά τους.

Μέχρι στιγμής η 33χρονη τηλεπερσόνα δεν έχει κάνει καμία δήλωση επί του θέματος και απολαμβάνει τη χαρά της μητρότητας, καθώς πριν περίπου ένα μήνα έφερε στον κόσμο την κόρη της, True Thomson. Η μητέρα της, όμως, Kris Jenner, “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για το σκάνδαλο της απιστίας.

https://www.instagram.com/p/BhWevfUhk0r/?taken-by=khloekardashian

Η momager αποκάλυψε, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, πως η Khloe προσπαθεί σκληρά να τα καταφέρει με την μητρότητα, ενώ χαρακτήρισε την απιστία “κάτι που δεν περίμενε κανείς μας”. “Η Khloe είναι καταπληκτική. Είμαι τόσο περήφανη για αυτό το παιδί. Βουρκώνω, καθώς σκέφτομαι πόσο καλή μητέρα είναι. Είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη μητρότητα και προσπαθεί να αναθρέψει την κόρη της, το οποίο βέβαια αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο, αλλά προσπαθεί, πραγματικά προσπαθεί”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More