Kris Jenner: Οι γλυκές ευχές της στην εγγονή της, True! [pics]

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η κόρη της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, True. Πριν από ένα χρόνο η διάσημη τηλεπερσόνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Αν και λίγες μέρες πριν γεννήσει. η Khloe, είχε δημοσιευτεί ένα βίντεο με τον σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της να ερωτοτροπεί με άλλη γυναίκα, εκείνη στάθηκε γερά στα πόδια της και αντιμετώπισε την απιστία με ψυχραιμία.

Μετά την δεύτερη απιστία του μπασκετμπολίστα όμως – που μαθεύτηκε πριν λίγες μέρες – η Khloe πήρε την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να έχουν επαφές μόνο για την κόρη τους. Η Khloe, όλες αυτές τις δύσκολες μέρες είχε δίπλα της, την οικογένεια της και τις φίλες και κατάφερε να αφήσει πίσω τις άσχημες στιγμές που βίωσε. Η μητέρα της, η Kris Jenner, όλες αυτές τις μέρες δεν σταμάτησε να στηρίζει και να δείχνει την αγάπη της τόσο σε εκείνη αλλά και στην μικρή True.

Σήμερα λοιπόν, που η True γίνεται ενός έτους, η Kris, σαν περήφανη γιαγιά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες και της έστειλε τις πιο γλυκές ευχές της. “Χαρούμενα γενέθλια στον δικό μας όμορφο άγγελο, την True. Γίνεσαι ενός σήμερα. Τι ευλογία είσαι στην οικογένεια μας. Είσαι το πιο πολύτιμο δώρο για εμάς και σ΄αγαπάω περισσότερο απ΄όσα λένε οι λέξεις”.

Σίγουρα η Khloe θα κάνει το καλύτερο πάρτι στην True.

Read More

And More