Κρις Νοθ: «Κρέμεται από μια κλωστή» ο γάμος του με την Τάρα Ουίλσον – Τον εγκατέλειψε πριν τα Χριστούγεννα

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Sex and the City» Chris Noth βλέπει την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή να καταρρέει, καθώς κατηγορείται από τρεις διαφορετικές γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή και πριν από 30 ημέρες -το όχι πάντα σημαίνει όχι-.

Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην προκαλέσει αμφιβολία η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αλλά ξέρω ένα πράγμα: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες» ήταν η επίσημη δήλωση του Chris Noth, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. 

Όπως είναι φυσικό, οι καταγγελίες για βιασμό έχουν επηρεάσει και την οικογενειακή ζωή του γοητευτικού ηθοποιού. Μπορεί ο Chris Noth να βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, ωστόσο η σύζυγός του Tara Wilson τον εγκατέλειψε και πήγε στο Los Angeles για να περάσει εκεί τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Η 39χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η εμπιστοσύνη της προς τον σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της έχει κλονιστεί.

Σύμφωνα με το Page Six, ο γάμος τους «κρέμεται από μια κλωστή» ενώ η Tara Wilson φαίνεται να έχει αποχωριστεί τη βέρα της.

«Η μοναδική προτεραιότητά της είναι να προστατεύσει τα δυο παιδιά της» αναφέρει η πηγή.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More