Κρίση στη σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz!

Η σχέση τους μετράει από τον περασμένο Οκτώβρη, ωστόσο σύμφωνα με τα κοντινά τους πρόσωπα… περνάει μια μικρή κρίση! Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη και την Εύη Σαλταφερίδου, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, αντιμετωπίζουν γκρίζα σύννεφα στην ερωτική τους σχέση. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων που έχει επιλέξει να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν ξεκίνησε η σχέση του με την όμορφη Εύη, στις αρχές του φθινοπώρου, κανείς δεν έκανε κάποια δήλωση. Όμως τις τελευταίες εβδομάδες, ο ερμηνευτής και η γυμνάστρια φαίνεται πως βιώνουν μια διαφορετική κατάσταση στη σχέση τους, η οποία τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει κλονιστεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόσταση μεταξύ τους συνεχώς μεγαλώνει, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται να έπαιξε και η περίοδος της καραντίνας την οποία το ζευγάρι βίωσε χωριστά αφού η γυμνάστρια λίγο πριν την απαγόρευση των μετακινήσεων είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να δει τους γονείς της και τελικά αναγκάστηκε να μείνει εκεί.

Από την άλλη, οι υποχρεώσεις του Κώστα Καραφώτη στο J2US απαιτούν πολύ χρόνο κάθε εβδομάδα, τόσο για τις πρόβες όσο και για τα γυρίσματα, κάτι που φαίνεται να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το χάσμα μεταξύ τους.

Read More

And More