Κρίσι Τέιγκεν – Τζον Λέτζεντ: Έγιναν γονείς για τέταρτη φορά με παρένθετη μητέρα – Φωτογραφίες

Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν πριν από λίγες ημέρες η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα αγοράκι, μέσω παρένθετης μητέρας και την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κρίσι Τέιγκεν δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και σε μία από αυτές μας έδειξε και τον νεογέννητο γιο της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα του δώσουν.

«Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Αλεξάνδρα. Και είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι είναι εδώ, με ένα όνομα που θα συνδέεται για πάντα μαζί σου, το Ρεν Αλεξάντερ Στίβενς. Οι καρδιές μας, και το σπίτι μας, είναι επίσημα γεμάτα», έγραψε η Κρίσι Τέιγκεν στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Το νεογέννητο παιδί τους έρχεται μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση της μικρής Esti. Η Τέιγκεν στην ανάρτησή της κάνει μία αναφορά στο μωρό που έχασε πριν από καιρό, τον Τζακ.

«Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να κυοφορήσω ξανά ένα μωρό, θυμάμαι τους ανθρώπους εκείνους που ήθελαν να βεβαιωθούν, ότι δεν θα βιώσω ξανά τέτοιον πόνο και τέτοια απώλεια» έγραψε ενώ επισημαίνει ότι πάντα ήθελε να έχει τέσσερα παιδιά.

Στην πορεία απόκάλυψε, ότι το πρώτο έμβρυο της παρένθετης μητέρας δεν επιβίωσε αλλά τελικά τα κατάφεραν. Το post καταλήγει με ένα μήνυμα αγάπης στην παρένθετη μητέρα που κυοφόρησε το παιδί της, ενώ συνόδευσε τη δημοσίευση με κοινό τους στιγμιότυπο, αλλά και φωτογραφίες του μωρού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Read More

And More