Κριστιάνο Ρονάλντο: Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ντιέγκο Μαραντόνα (pic)

Μια τεράστια προσωπικότητα αποχαιρετά σήμερα ολόκληρος ο πλανήτης, αφού πριν από μερικές ώρες ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο σπίτι του. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών “έφυγε” σε ηλικία 60 ετών βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη ανθρώπους κάθε ηλικίας σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο “θεός” της μπάλας υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι, ωστόσο δεν λύγισε και επέστρεψε στο σπίτι του αλώβητος. Η χαρά, βέβαια, δεν άργησε να αντικατασταθεί από το πένθος. Εγώ και λίγες ώρες, ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν βρίσκεται κοντά μας. Στην είδηση του θανάτου του, το twitter “έκλαψε”, μιας και το όνομα του άσου των γηπέδων έγινε trend μέσα σε λίγα λεπτά

(Διάβασε εδώ ένα αφιέρωμα στην πολυτάραχη ζωή του: τον γάμο με την παιδική φίλη του, τα ναρκωτικά και τα οκτώ παιδιά του)

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και έγραψε συγκινώντας τους πάντες:

“Σήμερα λέω αντίο σε έναν φίλο και ο κόσμος αντίο σε μια αιώνια ιδιοφυΐα. Ένας από τους καλύτερους που πέρασαν ποτέ. Ένας ασύγκριτος μάγος. Φεύγει πολύ νωρίς, αλλά αφήνει μια κληρονομιά χωρίς όρια και ένα κενό που δεν θα γεμίσει ποτέ. RIP. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ”.

Read More

And More