Κριτής του J2US αποκαλύπτει: “Η Ζέτα δεν μου αρέσει ως ηθοποιός!”

Μπορεί φέτος να συνεργάζεται στενά με την Ζέτα Μακρυπούλια στο J2US, παρόλα αυτά δεν μασάει τα λόγια του. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη που βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show και αποκαλύπτει ότι δεν του αρέσει η Ζέτα ως ηθοποιός.
Μιλώντας στο “ΕΓΩ!” αποκάλυψε: “Η Ζέτα είναι εξαιρετική και το έχω πει και στην ίδια. Δεν μου αρέσει όμως ως ηθοποιός. Είναι πολύ καλή, αλλά δεν είναι αυτό το βασικό της ταλέντο. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το live και έχει τη χάρη να παρουσιάζει το σόου με τρομακτική άνεση. Είχα πολλά χρόνια να δω κάποιον που να μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά και τόσο δοτικά. Είναι ένας προικισμένος άνθρωπος και εμφανισιακά και νοητικά”.

Όσο για την Ρούλα Κορομηλά και τον Γιώργο Θεοφάνους με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο πάνελ στο talent show, είπε: “Είναι πολύ καλοί συνεργάτες οι υπόλοιποι κριτές. Όπως, για παράδειγμα, η Ρούλα Κορομηλά, που ως άνθρωποι δεν ταιριάζουμε και έχει άλλη τρέλα από τη δική μου, ή όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, που έχει επίσης τη δική του. Αυτό είναι πολύ καλό σε μια επιτροπή. Και νομίζω πως αυτό ας κάνει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More