Κρυφός γάμος για την κόρη του Γ. Νταλάρα!

Η Γεωργιάννα Νταλάρα και ο Μίλτος Σωτηριάδης γνωρίστηκαν στο χώρο της δουλειάς και λίγο καιρό μετά την γνωριμία τους αποφάσισαν να συζήσουν. Πριν από περίπου 1 μήνα ενώθηκαν μυστικά με τα δεσμά του γάμου κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Πάρο.
“Ήταν ένας νεανικός, απλός και ανάλαφρος γάμος, με λιγοστές προετοιμασίες που έγιναν από τα δύο παιδιά όσο πιο απλά και αθόρυβα γίνεται, ώστε να παραμείνει έκπληξη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία των λιγοστών δικών τους ανθρώπων που είχαν άγνοια για την πρόθεσή τους παρά το γεγονός πως ήταν μαζί τους στις διακοπές. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και γι’ αυτό αποφάσισαν να παντρευτούν αθόρυβα, χωρίς επισημότητες και μεγάλες κινητοποιήσεις που συνειδητά θέλησαν να αποφύγουν” αποκάλυψε στην εφημερίδα “People” φίλος του ζευγαριού.
Η έκπληξη αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του αγαπημένου και ευτυχισμένου ζευγαριού! Οι νεόνυμφοι σκοπεύουν να μετακομίσουν σύντομα στην αγγλική πρωτεύουσα, καθώς θα συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές πάνω στην υποκριτική και τη σκηνοθεσία στη Βασιλική Ακαδημία Θεάτρου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164