Κρυσταλλία: Απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον δέκα μηνών γιο της

H ζωή της Κρυσταλλίας τους τελευταίους δέκα μήνες έχει αλλάξει εντελώς αφού στη ζωή της έχει έρθει ο γιος της, που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά.

Ο γιος του ζευγαριού, έχει αλλάξει την καθημερινότητά της και την έχει γεμίσει χαμόγελα και παιχνίδια. Τον προηγούμενο μήνα μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της πραγματοποίησαν και τη βάπτιση του γιου τους σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, που πήρε το όνομα Ιωάννης – Νικηφόρος. (δες εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση του γιου τους)

Η Κρυσταλλία δείχνει να απολαμβανει στο έπακρο τη νέα της ζωή ως μαμά και δε χορταίνει τα παιχνίδια με τον γιο της. Σήμερα μάλιστα, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram και μια σειρά φωτογραφιών από τα Halloween παιχνίδια τους και έγραψε,

«Όχι δεν θέλω να μεγαλώσω και θα κάνω τα πάντα γι’αυτό… Να νιώθω παιδί και να χαίρομαι με τα πιο απλά πραγματάκια!
Και να φτιάχνω με τον μικρούλη μας κολοκύθες, Carrot cake και να στολίζουμε και να χαιρόμαστε που δημιουργήσαμε κάτι μαγικό! Και να κλείνουμε τα φώτα και να ανάβουμε τα κεριά και αυτός να χαίρεται και να χαιρόμαστε κι εμείς με τη χαρά του!!
Αφορμές ψάχνω πάντα για λίγη μαγεία. Μαγεία και Αγάπη!!!»

Read More

And More