Κρυσταλλία: “Μου αρέσει να προκαλώ!”

Tο κορίτσι των “Otherview” μίλησε για το κλασικό αγοροκόριτσο που ήταν το σχολείο, για την εμφάνισή της που της αρέσει να προκαλεί άλλα μέχρι ένα σημείο και για το περίεργο όνομά της…

Σύμφωνα με το περιοδικό “Down Town” η Κρυσταλλία δήλωσε ότι της αρέσει να προκαλεί: “Ναι, μου αρέσει να προκαλώ, όμως όχι στο επίπεδο που θα ξεφύγουν τα πράγματα και θα χάσω την αξιοπρέπειά μου. Γενικά μου αρέσουν οι αλλαγές στην εικόνα μου και τις τολμώ συχνά. Από παιδί, δηλαδή, όταν ακόμη φορούσαμε στολές στο σχολείο μας, πήγαινα σπίτι και εντελώς αντιδραστικά έβαζα τζιν, Αll Σtar, γκέτες και άλλα. Ένα στιλ που το υιοθέτησα πιο πολύ στο λύκειο. Αργότερα πειραματίστηκα με πιο θεατρικά ρούχα και στιλ.”

Στη συνέχεια αποκαλύψε πως ήταν στα παιδικά της χρόνια στο σχολείο: “Ήμουν το κλασικό αγοροκόριτσο! Έπαιζα ποδόσφαιρο και μπάσκετ στην αυλή του σχολείου, πήγαινα στα γήπεδα για να δω τον Ολυμπιακό, δεν δίσταζα να μπλεχτώ σε καβγάδες για να προστατεύσω τους φίλους μου, αλλά, όταν πήγαινα στο σπίτι μου, ασχολιόμουν με την τεράστια συλλογή από Barbie που είχα κι έγραφα με τις ώρες στο ημερολόγιό μου – πιο πολύ για γκομενικά θέματα και τις καψούρες μου. Έγραφα και για τσακωμούς με τις κολλητές μου, όμως οι περισσότερες σελίδες του ημερολογίου ήταν αφιερωμένες στα αγοράκια.”

Τέλος η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι όταν μικρή δεν της άρεσε το όνομά της: “Είναι το όνομα της γιαγιάς μου, της μητέρας της μητέρας μου. Σε πολλούς κάνει εντύπωση αυτό το όνομα, ίσως επειδή είναι ιδιαίτερο και, όταν το πρωτοακούσεις, σου μένει στο αφτί. Όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε πάρα πολύ, ακριβώς επειδή ήταν ξεχωριστό όνομα και δεν το καταλάβαινα. Μεγαλώνοντας όμως το συνήθισα. Έβλεπα και τις αντιδράσεις του κόσμου στο άκουσμα του ονόματός μου ήταν πάντα καλές κι έτσι το λάτρεψα. Τελικά, χαίρομαι που δεν έχω ένα κοινότoπο όνομα. Αλλά και το επίθετό μου είναι σπάνιο. Με λένε Ρήγα και όσοι το ακούν νομίζουν ότι το «Κρυσταλλία Ρήγα» είναι το καλλιτεχνικό μου.”

Read More

And More