Κρυσταλλία: «Οι σχέσεις μου με τους Otherview δεν είναι πια ούτε καν τυπικές!»

Κρυσταλλία: «Οι σχέσεις μου με τους Otherview δεν είναι πια ούτε καν τυπικές!» | tlife.gr

Η τραγουδίστρια Κρυσταλλία βρίσκεται σε φάση πλήρους… μεταμόρφωσης, αφού μετά την αποχώρησή της από τους Otherview άλλαξε εντελώς εμφάνιση και πλέον ακολουθεί σόλο καριέρα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Πρώτο Θέμα και εξήγησε τι ακριβώς την οδήγησε στο να αποχωρήσει από το γκρουπ αλλά και για τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω από τους Otherview γιατί δεν με εξέφραζε αυτό που έκανα. Παράλληλα βέβαια είχαμε προβλήματα και σε προσωπικό επίπεδο με το Βασίλη και το Δημήτρη… Στην πορεία διαφωνούσαμε σε επαγγελματικά θέματα αλλά χάλασε και η φιλική μας σχέση».

Η τραγουδίστρια διέψευσε ότι αποχώρησε από το γκρουπ για να κάνει σόλο καριέρα, δηλώνοντας ότι ήδη πριν τους Otherview είχε ήδη έτοιμη δουλειά την οποία δεν προχώρησε ποτέ. Επίσης δήλωσε ότι τα άλλα μέλη του γκρουπ περίμενα την αποχώρησή της διότι όπως εξηγεί «δεν ήταν κάτι που προέκυψε ξαφνικά, είχε προηγηθεί μια σειρά από γεγονότα».

Σε ερώτηση για το πώς είναι τώρα οι σχέσεις της με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος είναι αποστομωτική : «Οϋτε καν τυπικές».

Μιλώντας για τη σόλο καριέρα που ακολουθεί πλέον μετά και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού δηλώνει: «Το ότι έφυγα από το γκρουπ δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Τώρα κάνω αυτό που με εκφράζει μουσικά». Μάλιστα για τη νέα της καριέρα «μεταμορφώθηκε» εξωτερικά εγκαταλείποντας το ποπ κόκκινο λουκ στα μαλλιά της και υιοθετώντας ένα καστανό με ξανθιές ανταύγειες.
«Δεν με αντιπροσωπεύει πια το pop look. Πλέον νιώθω άνετα με το θηλυκό στιλ που έχω σήμερα».

Σχολιάζοντας την προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι η μόνη σχέση της που έγινε γνωστή ήταν αυτή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε: «Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν μου αρέσει να τη διαφημίζω κιόλας».

«(Τον σύντροφό μου) θέλω να τον θαυμάζω, να υπάρχει συνεννόηση, κατανόηση, να έχει αίσθηση του χιούμορ και να περνάμε καλά», δηλώνει για το μελλοντικό της ταίρι.

READ more