Κρυσταλλία: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και η αποκάλυψη για τη δύσκολη γέννα

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα είναι τα φετινά για την Κρυσταλλία και τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, καθώς ήρθε στη ζωή ο γιος τους. Η ευτυχία του γνωστού ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και τώρα οι δυο τους δεν έχουν μάτια παρά μόνο για το μωρό τους.

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο και την επιστροφή στο σπίτι, η Κρυσταλλία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο πολύ τρυφερές και χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τον γιο της ενώ αποκάλυψε ότι χρειάστηκε 12 ώρες για να τον φέρει στη ζωή.

“Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!! Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!!

Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγω!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια!

Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!! Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!! Ο μπέμπης… Clik από τον μπαμπά μου”, σημείωσε η Κρυσταλλία στην ανάρτησή της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More